Werkgevers

De arbeidsmarkt is de laatste jaren erg snel aangetrokken, waardoor het moeilijk wordt voor sommige werkgevers om geschikt personeel te vinden. Op dit moment zijn er flinke tekorten in sommige branches. Inburgeren Werkt kan hiervoor een mooie uitkomst bieden! Inburgeren Werkt biedt werkgevers de mogelijkheid om ambitieuze statushouders te betrekken bij hun organisatie.

Met Inburgeren Werkt biedt u een statushouder gedurende 9 maanden, tussen 8 en 32 uur per week, een leerwerkplaats in uw bedrijf. In die periode doet de statushouder onder uw begeleiding werkervaring op en verbetert zijn/haar vaardigheden en competenties. Leren staat daarbij voorop. Let op: afhankelijk van het persoonlijke Plan Inburgering en Participatie (PIP) kan de klantmanager besluiten om af te wijken van het aantal uren per week en de duur van de periode.

Bent u geïnteresseerd om een statushouder te begeleiden en werkervaring op te laten doen in uw bedrijf? Klik hier om gratis een vacature aan te melden!

Heeft u in overeenstemming met een klantmanager al een match? Klik dan hier om naar de desbetreffende gemeente te gaan van de statushouder om te zien welke voorwaarden van toepassing zijn voor het leerbedrijf.